Rose Red Konağı nın 3 tane CD ni gördüm yanılmıyorsam.. bu filmler birbirinin devamı mı yoksa ilki tutunca tekrar mı çekmişler?213 yazdı:Stephan King'in romanından yapılan ve bence en iyisi olan Rose Red Konağı'dır.
En İyi Korku Filmleri
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
sanırım hepsi ayrı birbitinden bende gördüm...birini izledim ama hangisi hatırlamıorumhouseofholy yazdı:
Rose Red Konağı nın 3 tane CD ni gördüm yanılmıyorsam.. bu filmler birbirinin devamı mı yoksa ilki tutunca tekrar mı çekmişler?
Önce çizene kadar öleceksin sonra ölene kadar çizeceksin... #buvons mon ami #
- nodoubt_16
- Müdavim Üye
- RapunZelle
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
chucky den iisi yok ya ciddiyim filmi küçükkken izlemiştim evde ona benzeyen bi oyuncak bebeğim vardı.sandığın en altına saklamıştım onu üstüne de bişeler koydumdoacan yazdı:bnce korku filmi diye bişey de yok olsa olsa gerilim olur(zaten onlarında hepsi birbirine bnzio)o yüzden en iyisi de hangisi bilimicem ama resmim zaten ele veriyo beni.
-
- Müdavim Üye
korku filmleri demişken aklıma geldi de; bazı korku filmleri canavarlarla perilerle hayalet veya zombilerle süslenirken bazıları da cinayetleri ve bu cinayetleri işleyen normal bir insanın başından geçenlerini, kurbanlarına geçireceklerini anlatır.fakaaaat nasıl olur bilinmez filmin finaline yaklaşırken kurbanlardan biri tam kaçtım diyip sevinir amaa bir anda karşısında veya da bindiği arabanın arkasında saklıdır bu katil ve o insanı da oracıkta öldürür ;(ki bu bir saniyede gerçekleşmiştir.katil arabaya saniyede varamayacak kadar iridir ya da çok yara almıştır ama bu sıradakini öldürmesine engel olmaz hemencik sıradakini de öldürür(anlicanız sıradaki kurban arabaya veya ufka doğru koşarak gitmiştir katilimizde ışınlanarak
En son dead_or_alive tarafından 02 Eyl 2007 02:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- houseofholy
- Müdavim Üye
- İletişim:
Evet dogru söylüyosun.Filmi indirdim ve anladim : )kitten yazdı:rose red konağının 3 cd si birleşik. tutmasıyla ilgili filan değil normal titanic gibi 3 cd o da
Boşlukta kemiklerin kanattığı karanlık; Sürekli geceye bölünen saatlerin asıldığı yer. Kıyı boyunca çalınan sabah:Esrik tin.Sehpada unuttum başımı, us yitik..
Aynen bnde korkmuyorum bi türlü:D:DAma en sewdiðim türdür korku....Þeytan Çarpmasý, Lanetli Tepe güzeldir.........Hatta birgün ewde korku filmi izliyorum filmin de ismi 'Onlar' dý galiba..ewde tekim ýþýklarý kapattým son seste izliyorum...Nese filmde bilinmeyen warlýklar tarafýndan bi iz býrakýlýyo iþte iz býrakýlan kiþide belli yaþa geldiðinde onu almaya geliyo bu warlýklar:D Almalarý içinde ortamýn karanlýk olmasý lazým.... filmde elektirik kesintileri yaþancaðýndan filan bahsediliyo...O sýrada bizim elektirikler bi gitti......Nese filmi de merak ediyorum bekliyorum elektiriði...O anda elektrikler gitti geldi......Dedim noluyo banada mý geliyolar....Yinede çok týrsmamýþtým...:Dmerfee yazdı:ya aslýnda çok fazla korku filmi izlediðimden olsa gerek korkmaz oldum filmlerden ... sadece þeytan çarpmasýný sinemada izlediðim için bide gerçek hayatmýþ falan die biras týrsmýþtým ama onun haricinde hiç korkmam aksine arklarla dalga geçer güleriz..
- whatsername
- Müdavim Üye
Ben Lanetli Tepe'yi ilkokula giderken sinemada izlemiştim, hiç korkmamıştım, ki korku filmlerinden çok etkilenirim.. Yani yorumların çoğunda Lanetli Tepe görünce pek bir şaşırdım da, bence çok da korkunç ve iyi kurgulanmış bir korku filmi değildi... Saçmaydı da biraz... Gerçi düşünüldüğü zaman saçma olmayan korku filmi yok ya neyse, Lanetli Tepe biraz fazla basit bir korku filmi gibi geliyor bana..
Halka korku filmleri içinde öne çıkmış bir seri...
Halka korku filmleri içinde öne çıkmış bir seri...
Lasciate mi cantare
ilkokul çağlarımda bi film izlemiştim bi palyaço vardı çocukları dondurma yapıyodu.dondurma arabası vardı.o filmi adını hatırlaanınız varmı?belki yaşça biraz büyük arkadaşlar daha net hatırlar benden (=
o f,lmden sonra her gece karanlıkta sırıtan bi palyaço gördüğümü sanırdım.kötü gelir hala palyaçolar bana..
o f,lmden sonra her gece karanlıkta sırıtan bi palyaço gördüğümü sanırdım.kötü gelir hala palyaçolar bana..
O kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim!!..
- bloodline666
- Müdavim Üye
-
- Müdavim Üye
Re: En İyi Korku Filmleri
DEAD SILENCE